I den här byn kommer ni att få se mycket musik och teater. Den här byn bryr sig mycket om musik, teater och miljön. Miljön är bland det viktigaste som finns. Musik och teater är väldigt viktigt för alla i den här byn. I den här byn har yetisarna och människorna arbetat med att få in mycket musik och teater men samtidigt måste man tänka på miljön. Läs inläggen för att få veta mer.

fredag 5 februari 2016

Hotellreceptionist

Hotell receptionist
Mitt drömyrke är Hotell receptionist. Jag gillar hotell för att jag tycker att det är fint och det skulle bli intressant att jobba på ett hotell. Jag tror att det kommer att bli roligt att jobba på hotell därför att jag gillar hotell och jag tycker att hotell är ganska mysiga. Jag tror också att man får träffa många människor när man jobbar på hotell och det tycker jag är kul.

Det som kan vara mindre bra på att jobba på hotell är att städa rummen. Arbetsuppgifterna är att möta gäster och dela ut rum och städa rum och svara i telefon. Arbetstiderna är både på morgonen och på kvällen och på kvällen skulle det passa mig bra att jobba för jag gillar satt vara vaken länge. 
Jag tror att man arbetar tillsammans med andra som en grupp och det kan bli kul att arbeta tillsammans.

Jag tror inte att det finns några speciella risker med att jobba på hotell faktiskt. Det finns hotell i ungefär varje stad så jag kan nästan jobba var jag vill. 

För att jobba på hotell är det bra om man har gått Hotell och restaurang programmet på gymnasiet. Ingångslönen är ca 21500 kr/månad. 


Photo credit: <a href="https://www.flickr.com/photos/pagedooley/1577999575/">kevin dooley</a> via <a href="http://foter.com/">Foter.com</a> / <a href="http://creativecommons.org/licenses/by/2.0/">CC BY</a

Photo credit: <a href="https://www.flickr.com/photos/scandic-hotels/4128008808/">Scandic Hotels</a> via <a href="http://foter.com/">Foter.com</a> / <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.0/">CC BY-NC</a>Inga kommentarer:

Skicka en kommentar